dilluns, 30 de març del 2015

DIARI DE LES TROBADES II

Fragments de la sessió

En la primera trobada vam proposar un treball per aquesta: escollir un dels personatges del 'Jardí de les Delícies' i presentar-lo. Hem estat indagant i coneixent-lo a través d'un laboratori de moviment. Dins l'espai de treball hi havia objectes. Es tractava de saber com era el nostre personatge a través de la relació que ell establia amb l'objecte.


En la segona part d'aquest treball, una de nosaltres ha sortit de l'espai per a què l'altra presentés el seu personatge. Quan l'observadora ho sentia, calia que fes tres preguntes a qui es trobava dins la zona de treball. Bé es podien respondre amb la paraula, o bé amb l'acció. Es tracta d'anar entrant en el moviment a poc a poc, així que el tipus de resposta queda en mans de qui presenta. A poc a poc una es va adonant que el cos, parla més que la ment. Les preguntes eren: 'D'on vens?', 'Què portes?', 'Cap a on vas?'


Troballes i reflexions

De la mateixa manera que anomenem des de la paraula, nosaltres ho fem des del cos. Conquerim espais de consciència entrant en el sentir del cos. Acceptem el que apareix i ho convertim en matèria de treball. La mirada que posem davant les nostres troballes ens capacita per a la transformació. Encara que no sabem a on anem, confiem en el que s'esdevé. 


Núria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada